Naziv firme:

Mesto:

Nađi   Briši
 

 


  Katalog NAMEŠTAJ

 

Usled razvoja domaće industrije nameštaja i sve većeg prisustva inostranih firmi na domaćem tržištu, javilo se veliko interesovanje i potreba za jedinstvenim markentiško-informativnim sistemom koji će na odgovarajući način prezentovati firme i njihove proizvode, objediniti informacije i pružiti detaljan prikaz ponude nameštaja, materijala i opreme za enterijere.

Katalog NAMEŠTAJ je upravo to, reklamno informativno izdanje za prezentaciju industrije nameštaja, bilo da se radi o proizvođačima, uvoznicima ili distributerima nameštaja i materijala.

Pregled takvih informacija omogućava oglašivačima da se nađu u pravom okruženju konkurentskih firmi i na najbolji način predstave svoje proizvode potencijalnim kupcima. Katalog NAMEŠTAJ se izrađuje u obliku štampanog izdanja i Internet kataloga.

ŠTAMPANO IZDANJE

kataloga je modernog dizajna, kvalitetne kolorne štampe, velikog tiraža, niske prodajne cene. Štampa se jednom godišnje, a prodaja se vrši preko distributivne mreže, na sajmovima nameštaja i sličnim manifestacijama. Veliki deo tiraža se besplatno distribuira preduzećima, ekonomskim odeljenjima ambasada, privrednim predstavnistvima...

Katalog se sastoji od tri celine:

INFORMATIVNI DEO - upoznavanje sa pravcima i novim trendovima u dizajnu nameštaja i enterijera na domaćem i stranom tržištu. Prezentacija proizvoda domaćih i stranih kompanija sa detaljnim opisom, fotografijom i podacima o proizvođaču.

REKLAMNI DEO - markentiško predstavljanje proizvođača i trgovaca nameštajem u formi kolornih oglasa (1/4, 1/2 i cela strana).

INDEKSNI DEO - abecedni indeks firmi - pregled firmi, osnovni kontakt podaci, kao i opis delatnosti i logotip oglašivača. Indeks proizvoda - klasifikacija firmi po vrsti proizvoda.

Prodajna cena kataloga - 170,00 DIN

INTERNET KATALOG

www.namestaj.infowww.furniture.rs

je baziran na relacionoj bazi podataka čime je omogućeno prikazivanje podataka po više kriterijuma (po nazivu, mestu, proizvodu). Napredne mogućnosti Interneta pružaju oglašivačima mogućnost da predstave svoje proizvode na reklamnim banerima i fotografijama. Internet katalog ima besplatan pristup moguć iz celog sveta. Jednostavan korisnički interfejs omogućava svim korisnicima detaljan uvid u ponudu nameštaja na tržištu. Sadržaj Internet kataloga se svakodnevno dopunjuje i ažurira.

 

Molimo Vas da nam dostavite izmene i dopune podataka

 

  © InfonetGroup 2003-2013. tel/fax: +381 (0)11 256 20 04, 256 20 05; info@namestaj.info